DELI NOORD THAI TAKE AWAY

DELI NOORD THAI TAKE AWAY authentiek Thais eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 832 beoordelingen
13 sep 2021 om 13:57 Zat een beetje een gek smaakie aan de groene curry, kon het gewoon niet helemaal thuis brengen. Gelukkig konden zij het wel thuis brengen, hoefde ik mijn bank niet persé af te komen.
7 sep 2021 om 17:42 Eten is altijd super lekker. Smakelijk en ook nog eens gezond
27 aug 2021 om 9:51 De fout ligd bij thuisbezorg hun hadden niemand om mijn eten op te halen het restaurant had mijn order al lang klaar toen ik opbelde het duurde 2,5 uur voor en bezorger bij hun kwam om ons eten op te halen ! Zonde want de restaurants krijgen slechte recen
25 aug 2021 om 22:39 Bestelling was niet compleet. De kroepoek is vergeten, wel op de rekening. Verder is het altijd positief hier.
21 aug 2021 om 20:50 Ging wel
19 aug 2021 om 13:28 Altijd lekker!
9 aug 2021 om 18:07 Jarenlang was dit mijn favoriet maar het afgelopen jaar al een paar slechte ervaringen gehad. Verkeerd gerecht bezorgd, geen kroepoek, uitgedroogde rijst of smaken die gewoon totaal uit balans zijn. Ondertussen wel tijd voor een nieuwe favoriet...
7 aug 2021 om 20:51 Na eerdere slechte ervaringen nog 1 kans gegeven. Helaas. Eten was lauw en er ontbrak iets. Gebeld en er werd beweerd dat ik me vergist had. Dat arrogante ontkennen, dat deden ze vorige keren ook. Ze zouden het naleveren, maar 2 uur later nog niks.
6 aug 2021 om 23:44 Heerlijke gerechten. Prima bezorging
4 aug 2021 om 13:37 Kip met o. a. cashewnoten (kai med mamuang): eenvoudig maar lekker.
2 aug 2021 om 22:35 De lekkerste Thai van de omgeving! Inmiddels woon ik geruime tijd in Delft en als ik de kans heb en in Rotterdam ben dan bestel ik van Deli!
31 jul 2021 om 9:18 Heerlijk, als altijd! Ruime hoeveelheid. Snel bezorgd.